Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Egy új angol oldalt fedeztem fel a napokban, gondoltam megosztom veletek, mert gondolom senki sem mezítláb megy futni/focizni/kosarazni/teniszezni/túrázni...stb. Jó kis oldal a Sportsshoes és nevével ellentettben nem csak cipőket, hanem sport ruházatot is árulnak, és ami lényeges számunkra, hogy itthoni árakhoz képest olcsóbban!



Összehasonlítás kedvéért egy randomra kiválasztott komolyabb Nike cipőt néztem, náluk 24ezer, itthon 30ezer. És még nem is volt akciós kint!
Érdemes szétnézni a SALE oldalukon, itt sokszor féláron vannak termékek!

Asics futócipő 10ezerért? Adidas kosárcipő 8,5ezerért? női Reebok edző cipő 7ezerért? Ha mákod van ki lehet fogni ilyeneket!

Külön pirospont, hogy rengeteg termékük van, és sok olyan neves márkával ami itthon nem biztos, hogy elérhető, vagy csak nagyon drágán.



Pl. Crossfit-es körökben is elég népszerű UnderArmour, Reebok cipők, ruhák , de rengeteg nagy túramárka is ugyan úgy megtalálható a kínálatban.



Amit érdemes tudni:
  • Én anélkül nem vennék cipőt, hogy nem próbálom meg, tehát jó módszer erre, hogy itthon bemész a boltba, kinézed álmaid cipőjét, felpróbálod, megnézed a neked jó UK méretet és azt rendeled meg.

  • Magyarországra 7.99 fontért szállítanak házhoz (angliában ingyenes akár) 5-10 munkanap alatt. Ezért ha még olcsóbban akarsz vásárolni, érdemes összeállni másokkal és akkor oszlik a posta költsége.

1 megjegyzés:

  1. Érdemes megnézni a sportdirect.com-ot is. Magyar oldal is van, és elég olcsó.

    VálaszTörlés

Bottom Ad [Post Page]